Tjänster

GABODESIGN ERBJUDER FÖRETAG/FÖRENING TJÄNSTER MED ALLT IFRÅN LAYOUT AV DITT MATERIAL, GRAFISK IDENTITET TILL WEBBSIDA I WORDPRESS. INGET UPPDRAG ÄR FÖR LITET!

Grafisk formgivare om grafisk design

Grafisk design

Grafisk design och formgivning handlar om visuell kommunikation och användandet av typsnitt, layout, logotyper, färger, trycksaker, förpackningar och informationsskyltar,  illustrationer m.m. för att underlätta mottagarens förståelse.

GaboDesign hjälper er med layoutarbete och produktion av grafiskt material som presentationer, visitkort, broschyrer, affischer, annonser, Roll-ups m.m. i enlighet med er grafiska profil samt lättare videoproduktion och fotografering.

Grafisk formgivare om grafisk profil

Grafisk profil

Visuell identitet eller corporate identity som det heter på engelska är ett företags ansikte utåt som löper som en röd tråd genom trycksaker, Microsoft Office mallar, webbsidor m.m. Ofta består en grafisk profil av logotyp, typsnitt och profilfärger.

Syftet är att ge ett gott intryck och skapa igenkänning. Har man inte bestämt något av detta blir kvalitén oftast lidande och företagets kommunikation kan ses som oprofessionell, om materialet man använder ser olika ut varje gång.

Grafisk formgivare om hemsida

Hemsida

Hemsidor byggs i det prisbelönta publiceringsverktyget WordPress. Vi utgår från en WordPress mall som anpassas efter era önskemål/behov. Ni ger oss bilder, texter och ev. logga. Det tar då
ca 2-3 veckor att producera en hemsida.

Vill ni ha hjälp med fotografering och övrigt material så kan vi lösa det också.

Vi kan hjälpa er med att beställa domännamn (ex. www.minsida.se), webbhotell och e-post.

Mer om hemsidor

Responsiv design

Alla hemsidor byggs i en responsiv design, vilket innebär att de är anpassade för att fungera på alla enheter som mobiler, surfplattor och datorer.

Sökoptimerad

Alla hemsidor sökoptimeras med hjälp av WordPress plugins, samt koppling till Google Analytics.

Kontakt

Ett kontaktformulär och en karta via Googlemap som visar hur man hittar och tar sig till ert företag eller förening ingår som val till din hemsida.

Support

I WordPress kan ni enkelt uppdatera hemsidan själv över webben. Föredrar ni att lämna över uppdateringar av innehåll och säkerhet kan ni beställa ett Service/Supportavtal.

Prisexempel:

Kontakta GaboDesign om prisuppgift för just er sida.

Pris exkl. moms

Välkommen in till webbutiken!

Här finns lite olika egendesignade affischer till försäljning. I webbutiken visas alla priser inkl. moms.
Kontakta mig om du önskar motiven i annat mått än de angivna i butiken.

Digital illustration
Illustrationer med text
Metallfoliering

Just nu…

En av många posters…

Finns att köpa hos gabodesign.com/webbutiken eller hos Nordic poster collective.

Ny affisch i butiken

Den här affischen hittar du i min webbutik under Digital illustration. Affischen …