Returpolicy

ÅNGERRÄTT

Vi tillämpar reglerna i Distansavtalslagen vilket innebär att du kan ångra ditt köp inom 14 dagar från mottagandet, utan att ange någon anledning. Detta gäller för varor i nyskick som är oanvända. Om du skickar tillbaka en produkt ska detta ske i originalförpackning med ev. avsedda skydd, inneremballage samt eventuella tillbehör i returpaketet. Du som kund står själv för returfrakten.

Varan returneras snarast och senast 10 dagar efter att du meddelat oss att du ångrar ditt köp. Efter att vi mottagit och kontrollerat varan så återbetalar vi varans värde till dig, så snart som möjligt. Observera vid återsändning till oss är du betalningsansvarig om varan skadas eller kommer bort. Om du önskar byta en vara, t ex till en annan färg, står du som kund för returfrakten, men vi bjuder på fraktkostnaden för den nya varan.

Om du har frågor kan du kontakta GaboDesign via e-post.

 

REKLAMATION OCH RETUR

Om din vara är felaktig, skadad eller på något sätt defekt eller felexpedierad, vänligen kontakta GaboDesign via e-post snarast så att vi kan åtgärda felet.

Vid återsändelse av den felaktiga varan står vi för frakten och eventuell ersättningsleverans. Varan ska återsändas väl emballerad i originalförpackning.

Felaktig eller skadad vara ska reklameras inom 7 dagar.

Returnerade varor skickas till:
GaboDesign
Ekuddsvägen 13
131 38 Nacka

 

SKADOR PÅ EMBALLAGE

Om du hittar synliga skador på paketet redan vid utlämningen hos ombud öppnar du och reklamerar skadan direkt till ombudet/ fraktbolaget, därefter tar du kontakt med GaboDesign via e-post.

 

TRANSPORTGARANTI

Vi anlitar Posten för varuleverans och skickar våra paket rekommenderat. Tänk på att det är endast den personen som står som köpare på avin som kan hämta ut paketet hos posten. Besök postens hemsida för mer information.